×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Svenskar och SC2 2012

1
Titlar under 2012
Att Sverige slåss i toppen av E-sporteliten är det nog ingen som argumenterar emot. Med flertalet kända proffs och några mindre kända kommer nog 2012 innehålla flera pallplatser, frågan är under vilket evenemang? Nu för tiden känns det som att Dreamhack inte är bästa turneringen att hoppas på en svensk pallplats om vi kollar bakåt. I Starcraft II är det ThorZaIN som har lyckats bäst på Dreamhack, under Dreamhack Valencia där han kom på andra plats. Men under Brood War, även om scenen inte var speciellt stor och ståtlig som den är nu så var det helt annorlunda då HayprO vann Dreamhack 2007, 2008 och 2010.

Svenskarna
Men om vi skippar delen med Dreamhack och tittar utomlands, kan en svensk i år göra som NaNiwa gjorde 2011 under MLG Dallas där han vann alla sina matcher förutom i finalen där han tappade 2 kartor. Är det bara NaNiwa som kan göra en sådan grej? Eller är det något som någon annan svensk kan uppvisa. Frågan är om vi ska hoppas på De Fyra T:na: Jinro, ThorZaIN, Sjow och merz eller gå rakt på sak med De Två Z:na i form av MorroW och Cytoplasm. Sen har vi The Bad Boys of P: SaSe och NaNiwa, vad finns det att säga om dessa.. Låter resten vara osagt, ni får känna av själva.

Nykomlingarna
2011 visade även upp nya talanger så som Seiplo, SortOf och StjarNaN men eftersom E-sport SM pågår för fullt vill jag inte röra detta ämne allt för mycket då detta återstår att se.

Bästa med 2011?



Vart och vem/vilka tror ni kommer lyckas bäst under 2012?

Tack för mig.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..