×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Finaldags i Philips Oneblade Cup

3
Allt är nu klart inför söndagens final i Philips Oneblade Cup. Snart vet vi vem som går hem med den stora delen av 50 000 kronor.
Söndagens final i Philips Oneblade närmar sig med stormsteg och på söndag smäller det. 8 lag har blivit direktinbjudna från förra säsongens Fragleague och 8 andra har tagit sig genom det öppna kvalet. Alla slåss om sin beskärda del av totalt 50 000 kronor och rätten att kalla sig Philips Oneblade mästare. Finalen kommer spelas i en bäst av fem där vinnaren koras efter dessa fem kartor. Till finalen går vi även över till de uppdaterade inställningarna och det nya poängsystemet som man kan läsa mer om här.

Prispott

Team 1: 24 000 SEK + Philips OneBlade till alla i laget
Team 2: 16 000 SEK + Philips OneBlade till alla i laget
Team 3: 10 000 SEK + Philips OneBlade till alla i laget
Team 4-10: Philips Bodygroomer + Philips OneBlade till alla i laget
Team 11-16: Philips OneBlade till alla i laget

Söndagens sändning sker ifrån Fragbites egna studio med start från klockan 19:00. Från studion leds vi av Lukas "Saiint" Rogers samt Talha Khan Pirzada. Allt sänds på Fragbites twitchkanal, twitch.tv/fragbite. Nedan är alla laguppställningar för de deltagande lagen.


Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..