×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Philips OneBlade Cup

Philips Oneblade Cup är tillbaka — 50 000 kronor i prispotten

6
Fragbite kan stolt presentera att Philips Oneblade Cup är tillbaka. Tillsammans med Philips kommer vi att arrangera en PUBG-turnering med totalt 50 000 kronor i prispotten. Åtta stycken lag ska kvala in till finalen där de möter de bästa lagen från Fragleague.
I januari startar återigen Philips Oneblade Cup igång. 50 000kr + produktpriser från Philips står på spel. I åtta veckor, med start 8e januari, så spelas två stycken veckokval, tisdagar och torsdagar, där de bästa lagen kvalar in till veckofinal. De lagen som vinner veckofinalerna kvalar in till slutspelet som spelas den 10e mars.

Turneringen är en öppen turnering för alla nordiska lag. Så länge majoriteten av laget är från norden så får det delta. Om man deltar i ett kval men misslyckas ta sig vidare så får man såklart försöka igen i ett annat kval. Totalt åtta stycken lag kommer ta sig vidare från veckofinalerna till slutspelet där de sluter upp med de åtta bästa lagen från årets Fragleague.

Prispott

Team 1: 24 000 SEK + Philips OneBlade till alla i laget
Team 2: 16 000 SEK + Philips OneBlade till alla i laget
Team 3: 10 000 SEK + OneBlade till alla i laget
Team 4-10: Philips Bodygroomer + OneBlade till alla i laget
Team 11-16: OneBlade till alla i laget

Information om anmälan och regler till turneringen kommer att släppas inom kort. Veckofinalerna samt slutspelet kommer att streamas på engelska på Twitch.tv/fragbite.
Ad
Philips OneBlade

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..