×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Världen

Jättedroppet: PUBG förlorar hälften av spelarna

3
I januari toppade Playerunknown's Battlegrounds på över 3,8 miljoner dagliga användare. Mindre än ett halvår senare har siffran sjunkit markant och siffrorna väntas inte gå åt andra hållet på ett tag.
Sedan Fortnite släpptes har Playerunknown's Battlegrounds gjort allt för att behålla sin plats i toppen av Battle Royal-genren. De har bland annat pushat ut nya kartor, kosmetik inspirerad av kända profiler och stämt Epic Games för plagiat. Fortnite verkar minst sagt vara PUBG:s största konkurrent, trots att PUBG Corps spel fortfarande ligger i topp på Steam men med Epic Games senaste koppling till plattformen verkar PUBG skakas om rejält.

3,2 miljoner dagliga spelare var vad PUBG hade i januari. En månad senare var de nere på 2,8 miljoner för att sedan droppa under 2 miljoner dagliga användare i april. Detta var ett dropp skaparna inte kunde ta sig tillbaka från och det ser inte ut att vända då spelet nu ligger på ynka 1,5 miljoner spelare. Epic Games paradspel växer i samband med att spelare tappar förtroende för utvecklarna bakom PUBG, främst på grund av försäljningen av lådor och nycklar i spelet.

Samtidigt håller Fortnite i flera crossover-evenemang
screenrant.com


Artikelbild: PUBG Corp

PUBG eller Fortnite?

551 personer har röstat
Ad
Philips OneBlade

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..