×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Korea

PUBG Corp stämmer Fortnite

4
Den koreanska spelutvecklaren PUBG, ett dotterbolag till Bluehole, har lämnat in en stämningsansökan mot Fortnite där de hävdar att det senare är en kopia av Playerunknown's Battlegrounds.
I Korea Times kan vi idag läsa att utvecklaren PUBG Corp, som är ett dotterbolag till utgivaren Bluehole, stämmer Epic Games inom Korea på grund av Fortnite och alla dess likheter med Playerunknown's Battlegrounds. Att det finns vissa likheter i spelen är uppenbart eftersom det handlar om "battle royale"-spel, men det är också mycket värt att notera att Playerunknown's Battlegrounds inte var först med speltypen. Vi såg bland annat H1Z1 med ett "battle royale"-format långt innan både PUBG och Fortnite skapades.

I juli förra året släpptes spelet Fortnite, ett nytt spel som blev väldigt populärt runt om i världen och redan i början var en hotade faktor mot Playerunknown's Battlegrounds som var en stor hit just under den tiden förra året. Anledningen till stämningsansökan som PUBG Corp lämnat in kretsar dock inte kring att Fortnite har ett så kallat "battle royale"-läge. PUBG Corps problem handlar om att Fortnite-spelarna släpps ned på spelplanen utan något och får därefter själva leta rätt på vapen och annat som kan behövas att försvara sig med, precis som i PUBG.

Epic Games väntas snart släppa Fortnite på koreansk mark
koreantimes.co.kr


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..