Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

I kväll spelas den mixade kvalfinalen — anmäl ditt lag till det danska kvalet

1
I början av veckan avancerade streamern Gustav "bnt" Bergwall med sitt Loathe och i kväll ställs de mot hårt motstånd när det vankas kvalfinal i Philips OneBlade Cup. Robin ”Voltie” Takac och Lucas ”Tenshi” Collard leder tittarna genom kvällens sändning.
Vi äntrar ännu en kvalfinal, denna gång för de lag som avancerat från de mixade kvaltillfällena under föregående vecka, i Philips OneBlade Cup. Det slutade med två svensklag och två finländska femmor som kommer ställas mot varandra i kvällens semifinaler. Ett svensklag kommer avancera till finalen liksom ett finländskt lag i jakten på en plats i turneringsfinalerna.

Kvällens första semifinal, där Gustav "bnt" Bergwall och hans Loathe ställs mot landsmännen i Vemvi, kommer sändas via vår Twitch-kanal. Det är, i vanlig ordning, våra kommentatorer Robin ”Voltie” Takac och Lucas ”Tenshi” Collard som leder tittarna genom sändning.

Mixad kvalfinal, måndagen den 23 oktoberDanmark, nu kör vi!

Ett antal danska lag har redan deltagit i turneringen, under mixveckan, men nu öppnar vi äntligen dörrarna för dess helt egna kval. Under den kommande veckan kommer den danska scenen få chansen att visa sina färdigheter för att få chansen att representera Danmark i Philips OneBlade Cup. Minst tre av spelarna måste vara från Danmark för att delta i detta kval.

Danskt kval

23-24 oktober: Kval #1 – Registrera ditt lag här!
25-26 oktober: Kval #2 – Registrera ditt lag här!
30 oktober: Direktsänd kvalfinal!
Samtliga spelare har chansen att vinna en signerad Fnatic-tröja. Mer information om det finnes här

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..