×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Malmö tar upp kampen med Linköping — värvar dubbelt från Europamästarna

0
Det är inte bara Linköping som storsatsar på eSHL. Malmö Redhawks har bestämt sig för att ta upp kampen mot storfavoriterna. Under fredagen stod det klart att de gjort klart med stora delar av de svenska mästarna, Vesa Pompa HC. Dessutom plockar de in Europamästarna Havus två bästa poänggörare.
Efter att Linköping HC skrivit kontrakt med Filadelphia kommer nu nästa stora nyhet. Malmö Redhawks storsatsar på eSHL och har redan plockat upp stora delar av svenska mästarna Vesa Pompa HC. Laget presenterade dessutom en av Europas bästa forwards i Tuukka "FlyerKungen" Kuha under dagen och ryktas även vara överens med hans lagkamrat, Risto "Dominointi" Järvi, från de Europeiska mästarna Havu.

Den finske centern, Dominointi, kommer enligt källor till Fragbite att presenteras för Malmö Redhawks under morgondagen och blir då lagets sjätte spelare. Dominointi har under den nionde ECL-säsongen stått för 51 poäng på 30 matcher för sitt Havu och har tillsammans med FlyerKungen blivit de regerande Europamästarnas största offensiva vapen. Duon har tillsammans stått för imponerande 112 poäng på 30 matcher.

Malmö Redhawks lag för eSHL:

  • FinlandTuukka "FlyerKungen" Kuha
  • FinlandRisto "Dominointi" Järvi
  • SverigeAnton "Antoniomannen_" Svensander
  • SverigeEdvin "Thunboorg" Thunborg
  • SverigeHenrik "eken45jr" Eklund
  • SverigeJohan "Lehmannens" Lehmann

Fragbite har varit i kontakt med Malmö Redhawks som valt att inte kommentera en eventuell värvning av Dominointi.



Artikelbild: FlyerKungen

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..