×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Spelare rasar efter höjda skins-priser: "Gått över gränsen"

1
De nya skinpriserna får folk att bli rejält sura på Riot Games.
Om det är något som gamers verkar älska så är det skins. I CS-världen har detta blivit en helt ny ekonomi men det är inte många spel som kör på samma sätt. I spel från Riot Games så köper man bara skinsen direkt i klienten. Men det är inte alltid så billigt.

De senaste skinsen att släppas är nya skins till Immortal Journey-gruppen. Men priserna på dessa skins får fansen att bli besvikna. För att köpa alla skins till Immortal Journey måste man köpa två stycken bundles för totalt 14 462 Riot Points, motsvarande ungefär 1 800 kronor.

I en Reddit tråd som fått mycket uppmärksamhet skriver användaren ArsN1ght: "Jag är säker på att de har gått över gränsen, många personer håller nog med mig". Detta ledde till en diskussion där vissa påpekar att man inte behöver köpa skins och att priserna endast ökar för att folk faktiskt köper dem.

Artikelbild: Riot Games
Videokälla: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..