×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Legendariska spelaren förlänger sitt kontrakt — stannar ytterligare tre år

2
Lee "Faker" Sang-hyeok har skrivit nytt kontrakt med det sydkoreanska laget T1.
Efter ett par veckors spekulation står det nu klart att Lee "Faker" Sang-hyeok, en av världens främsta League of Legends-spelare genom tiderna, förlänger sitt kontrakt med det sydkoreanska laget T1. Det meddelade T1 genom ett inlägg på Twitter idag.


Beskedet kommer kanske inte som någon större överraskning egentligen då Faker spelat hela sin karriär i T1 och personligen varit med och byggt organisationens League of Legends-lag till att bli ett av världens främsta. Det har dock förekommit transferrykten om att Faker skulle vara intresserad av att prova sina vingar i antingen Kina eller USA, rykten som nu alltså definitivt kan avfärdas.

Faker har varit en del av T1 sedan slutet av 2012. Under sin karriär har han tillsammans med T1 vunnit Worlds tre gånger, Mid-Season Invitational två gånger och LCK tio gånger.

Fakers nya kontrakt är på tre år och gäller över hela 2025.

Artikelbild: Pressbild/T1
Videokälla: LCK/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..