×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Transferrykte: Svenska spelaren nära flytt till USA

1
Inget LEC-lag ska ha varit intresserad av svensken som hjälpte MAD Lions till Worlds. Nu siktar han blicken mot Nordamerika.
William "UNF0RGIVEN" Nieminen hade en strålande säsong med MAD Lions i LEC. Under sommarsplitten lyckades laget placera sig på en fjärdeplats och säkrade därmed en plats i Worlds. Där gick det dock inte så bra och organisationen valde att göra stora förändringar. Nu ryktas svenska AD-carryn vara på väg till Nordamerika.

Det är LEC Wooloo som rapporterar att nordamerikanska organisationen 100Thieves som är intresserade av svensken. Det är dock oklart om detta kommer att vara i huvudlaget eller akademilaget. Enligt Wooloo ska inget LEC-lag varit intresserad av UNF0RGIVEN. Det närmaste i Europa var LFL-laget Karmine Corp där Martin "Rekkles" Larsson tidigare spelat.


Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..