×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Grundaren stämmer storlaget för olaglig uppsägning: "Inte lämpligt att kommentera"

1
Excel Esports-grundaren Kieran Holmes-Darby ger sig på organisationen med en stämningsansökan.
Medgrundaren till Excel Esports, Kieran Holmes-Darby, har lämnat in en stämningsansökan mot organisationen för olaglig uppsägning. Detta enligt uppgifter från Jacob Wolf.

Grundaren fick i början av januari lämna organisationen efter nästan 8 år och ersattes som vd av f.d Fnatic-vd Wouter Sleijffers. Enligt förteckning över domslut ska Darbys fall höras den 11:e oktober där han enligt en källa yrkar på olaglig uppsägning.

"En stämningsansökan har gjorts av Kieran mot EXCEL LEC Ltd. Det vore inte lämpligt för mig att kommentera fallet i nuläget.", sa Sleijffers till The Jacob Wolf Report under torsdagen.

Exakta detaljer kring stämningsansökan är i skrivande stund okänt och kommer inte att tillkännages till allmänheten fram tills att en dom fastställts under rättegången enligt brittisk lag.


Artikelbild: Kieran Holmes-Darby/Youtube

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..