×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Fnatics tuffa helg — förlorade rivalmötet och seriefinalen

1
Helgens LEC-omgång blev en rejäl missräkning för Fnatic. Laget förlorade mot både Rogue och G2 Esports vilket gör att man tappar i tabellen.
Under lördagskvällen hade det blivit dags för säsongens första rivalmöte mellan Fnatic och G2 Esports. Ett möte som många nog sett fram emot när det blev klart att Martin "Wunder" Hansen inför säsongen skulle flytta från G2 till just Fnatic.

Samme Wunder fick också en bra start på matchen när han i en fight vid midlane säkrade en kill på sitt förra lags spelare och dessutom plockade upp Rift Heralden. Det räckte dock inte för att sätta Fnatic i förarpositionen. Efter en jämn fortsättning kunde G2 dra ifrån efter att ha säkrat en Baron Nashor.

Med väggarna mot ryggen försökte Fnatic säkra matchens andra Baron. Det slutade med att de istället blev överkörda och G2 kunde säkra sin femte seger för säsongen. En seger som innebär att man nu delar andraplatsen med Fnatic. För Fnatic blev veckan ett tufft uppvaknande då laget efter fem raka segrar åkte på två förluster och man är garanterat sugna på revansch den kommande helgen.

För Emil "Larssen" Larsson och hans Rogue verkar det däremot inte finnas något hot. Laget tog sin sjunde raka seger när superlaget Team Vitality besegrades och efter MAD Lions förlust mot Misfits Gaming ökar nu Rogues favoritskap rejält. Nästa omgång av LEC inleds klockan 18:00 den 4 feburari.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..