×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Chocken: galna sviterna brutna i samma match

1
Rogue hade nio raka segrar på lika många matcher inför fredagens möte med ett Astralis som stod på nio raka förluster.
Det tog nio omgångar innan säsongernas giganter med Emil "Larssen" Larsson i spetsen förlorade sin första match. De flesta hade kanske trott att den skulle komma mot ett lag som G2 Esports eller Fnatic, men istället blev det en chockförlust mot jumbon Astralis. Det danska laget med svenska supporten Hampus "Promisq" Abrahamsson i laget har varit Rogues motsats den här säsongen. Med nio raka förluster i ryggen verkade de dock fast beslutna om att inte göra det till tio.

Astralis tog en tidig ledning i matchen, men till skillnad mot tidigare omgångar då de ofta tappat den bara minuter senare så kunde de behålla den matchen igenom. Larssen hade en tuff kväll i midlane på det något oväntade valet, Ahri, och inte ens den koreanska stjärnan Geun-seong "Malrang" Kim kunde bära tabellettorna till seger. Resultatet i matchen påverkar dock inte tabellen då Rogue fortsatt behåller förstaplatsen och Astralis parkerar på den sista.

Den stora skrällen blev dock inte kvällens enda. Även Excel Esports visade på fin form när de besegrade Team Vitality. Fnatic som hade en tuff helg förra veckan studsade tillbaka mot SK Gaming. För William "UNF0RGIVEN" Nieminen och hans MAD Lions slutade toppmötet mot G2 Esports med förlust. LEC är tillbaka under lördagskvällen där mötet mellan Fnatic och Team Vitality klockan 21:00 förväntas bli höjdpunkten.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..