×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Jankos om Rekkles: "Vi hade olika syn på hur man borde spela"

1
G2-stjärnan avslöjar en av anledningarna till varför Martin "Rekkles" Larsson fick lämna laget.
En av de största händelserna inför årets League of Legends-säsong är utan tvekan Martin "Rekkles" Larssons flytt från G2 Esports till det franska LFL-laget Karmine Corp. I en intervju inför helgens LEC-premiär berättade G2:s jungle-stjärna Marcin "Jankos" Jankowski att en av anledningarna till flytten var att spelarna hade olika syn på hur League of Legends bör spelas.

— Jag tycker att jag och Rekkles kom bra överens som människor och lagkamrater, men om jag ska vara helt ärligt så tror jag att jag och han hade olika syn på hur man borde spela spelet.

— Det kan handla om metan, om vad man ska spela och hur man ska spela som ett lag. Vi hade olika föreställningar och vi gjorde vårt bästa för att få det att fungera. Så var det för andra spelare också, det var inte bara jag och han, säger Jankos.

G2 fick en hyfsad start på vårens LEC-säsong i helgen. Laget besegrade både Excel Esports och Astralis men förlorade helgens sista match mot William "UNF0RGIVEN Nieminens MAD Lions.

I LFL inledde Rekkles och Karmine Corp med en vinst mot Misfits Gamings akademilag och en förlust mot Mirage Elyandra.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videkälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..