×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Svensken utnämnd till MVP efter galna maratonmatchen

1
Erik "Treatz" Wessén är tillbaka som support igen efter en kortare sejour som junglespelare och det märks att han trivs. Under lördagen blev svensken utnämnd till matchens spelare i mötet med MAD Lions.
LEC-säsongen är i full gång och ligan har startat med en superhelg där matcher spelas fredag, lördag och söndag. Det är dock tydligt att det inte bara är mängden matcher som åsyftas när man pratar om superhelg. I lördagens möte mellan SK Gaming och MAD Lions utspelade sig en regelrätt supermatch.

Efter tre Elder Dragons och lika många Baron Nashors var matchen inte slut och publiken fick verkligen valuta för pengarna. För MAD Lions sköt William "UNF0RGIVEN" Nieminen skarpt med sin Jhin och den svenske rookien stod för ännu en stark insats. Det räckte dock inte till seger då SK Gaming precis innan matchens fjärde Elder Dragon var på väg in på kartan kunde säkra segern i en stor lagfajt och avgöra det hela efter 55 minuters spel.

Matchens andra svensk, Erik "Treatz" Wessén, som under föregående säsong agerade junglespelare i SK Gaming var tillbaka som support, en roll han såg ut att trivas i. Den svenske 25-åringen storspelade som Alistar och gjorde matchen till en mardröm för MAD Lions-spelarna som hela tiden var tvungna att oroa sig för hans engages. För det belönades han också då han utnämndes till matchens spelare. Efteråt var det en lättad Treatz som intervjuades i Riot Games sändning.

—Det jag kommer ihåg av den här matchen är att det var en gratis vinst, sen dog vi en gång vid deras inhibitor och efter det var det bara suddigt. Jag kommer inte ihåg någonting men jag är glad över att vi vann, säger en leende Treatz.

Kvällens övriga matcher
Rogue vann över Misfits i en jämn match där Emil "Larssen" Larsson stod för en stabil men inte glimrande insats. För Larssens gamla lagkamrat, Finn "Finn" Wiestål, som nu spelar i Excel slutade det med förlust mot Team BDS.

G2 Esports tog sin andra raka seger och den nya laguppställningen ser ut att bära frukt. Framförallt den från USA hemkomne Sergen "Broken Blade" Çelik har sett stark ut i lagets båda matcher och många har nog ögonen på morgondagens match där G2 ställs mot MAD Lions. I kvällens sista match vann Fnatic över Team Vitality. En tung start för det nya superlaget Vitality som inlett säsongen med två raka förluster.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..