×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Rekkles ersättare klar — värvas från Astralis

1
Fnatic har hittat Martin "Rekkles" Larssons ersättare. Elias "Upset" Lipp, senast i Astralis, har skrivit på för tre år. —Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag är riktigt taggad på att börja spela med laget, säger 20-åringen själv i ett uttalande.
Elias "Upset" Lipp tillhör en av de yngre spelarna i LEC. Den tyske AD-Carryn har spelat i ligan under två år men har redan gjort ett namn för sig själv. Efter fina framgångar i FC Schalke 04 gick det tyngre när han under 2019 värvades till Astralis (tidigare Origen). Nu får han en chans att bevisa för både sig själv och fansen att han är en av Europas bästa AD-Carrys. Skorna som ska fyllas är dock rejält stora. Martin "Rekkles" Larsson har av många setts som Europas bäste AD-Carry under flera år och svensken har haft en stor del i Fnatics framgångar, både under LEC och Worlds.

Förutom Yasin "Nisqy" Dinçer som Upset tidigare spelat tillsammans med ser AD-Carryn särskilt fram emot att spela med Zdravets "Hylissang" Galabov. Enligt Upset passar bulgarens spelstil honom perfekt eftersom Hylissang alltid letar efter öppningar medan han själv kan fokusera på sitt eget spel. Även Hylissang själv verkar vara nöjd med Fnatics val av AD-Carry. I ett uttalande säger han att Upset är en av de få AD-Carrys som kan matcha hans spelstil.

Värvningen av Upset innebär att Fnatic nu har gjort klart med fem spelare som kommer att representera dem under 2021. Förutom Upset, Hylissang och Nisqy så fortsätter också Gabriël "Bwipo" Rau och Oskar "Selfmade" Boderek i laget.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..