×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Vietnamesiska lagen missar Worlds — får inte komma tillbaka från Kina

1
Det var länge oklart om årets Worlds skulle kunna genomföras men i augusti kom klartecknet för turneringen som ska spelas i Shanghai. För de två Vietnamesiska lagen som kvalat in ställer dock COVID-19 till det. Det skulle nämligen vara osäkert om spelarna och ledarna fått återvända till Vietnam efter turneringen.
Under tisdagseftermiddagen kom LoL Esports med en uppdatering kring årets Worlds-turnering. Förutom förändringar i formatet var den största nyheten att de två Vietnamesiska lagen som kvalat in inte kommer att delta. Enligt ESPN ska anledningen vara att lagen är rädda för att deras spelare och ledare inte skulle få komma tillbaka in i Vietnam efter turneringen. Trots försök att åtgärda situationen från Riot Games sida har en lösning inte nåtts och arrangören har därför valt att fortsätta utan de två Vietnamesiska lagen.

Team Flash blev det första laget från Vietnam att kvala in till Worlds och skriver på Twitter att de är ledsna över att missa både MSI och höjdpunkten Worlds under den första säsongen de kvalat in till de båda turneringarna. När Worlds inleds i Shanghai den 25 september är det därför med 22 lag istället för 24 på plats, det innebär att formatet i Play-in görs om där lagen delas in i två grupper istället för fyra. Den koreanska ligans tredjeseedade lag kommer också att få hoppa över play-in och istället inleda direkt i gruppspelet.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..