×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Vietnam

Matchen i den Vietnamesiska ligan bjuder på galen avslutning

1
Under League of Legends livstid har spännande och oväntade avslut på matcher varit ett bestående inslag. Frågan är dock om inte matchen mellan Cerberus Esports och Team Flash kommer gå till historien som matchen som hade allt.
I Februari ställdes de två Vietnamesiska lagen Cerberus Esports och Team Flash mot varandra i grundserien av VCS (Vietnamesiska ligan). Efter en förhållandevis jämn match där Cerberus säkrat en Mountain Soul men ändå var i underläge utspelade sig vad som nog kommer att vara årets mest galna avslutning. Team Flash toplaner, "Yoshino", gick nämligen för en backdoor och såg också ut att vinna matchen åt sitt lag. Cerberusspelarna som desperat skyndat sig tillbaka till sin bas hann dock precis eliminera Yoshino, men galenskaperna slutade inte där.

Resten av Team Flash bestämde sig nämligen för att använda sig av en Ryze ultimate för att ta sig in i Cerberus bas och förstöra deras Nexus. Det gick inte riktigt enligt plan då Cerberusspelarna uppfattade vad som var på väg att ske och istället för succé slutade försöket i katastrof där alla Team Flash-spelare blev eliminerade. Cerberus, som tidigare hade förstört en av Team Flash inhibitors satte då högsta fart mot motståndarnas bas för att vinna matchen. Med endast Yoshino kvar som ensam försvarare såg det också ut att gå vägen då toplaner blev eliminerad.

Han hann dock med en manöver som visade sig rädda matchen, med en stopwatch uppehöll han Cerbereusspelarna i tre sekunder, något som blev avgörande. Med bara ett par slag kvar på Nexusen respawnade nämligen Team Flash inhibitor vilket tvingade Cerberus till att återigen förstöra den. Därefter väntade en jämn teamfight som utspelade sig fyra mot fyra då Cerberus support, "RonOP" Thiên Hàn, av någon anledning inte följt med sitt lag i midlane utan istället promenerat mot botlane.

Team Flash lyckades vinna teamfighten efter en stark individuell prestation av AD-Carryn "Slayder" som stod för en Quadra Kill. Där och då var nog de flesta i publiken i ett smärre chocktillstånd men Team Flash fann sig snabbt och sprang rakt ner genom midlane och avgjorde matchen. Team Flash vann bäst-av-tre mötet med 2-1 i matcher och ligger tvåa i VCS efter suveräna GAM Esports. Cerberus befinner sig på sjätteplats och ser ut att missa slutspelet.Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..