×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Worlds 2020 kommer att hållas i Shanghai — kan ha publik på plats

1
Det har funnits en hel del frågetecken kring årets Worlds-turnering men nu ger Riot Games klara besked. Turneringen blir av och kommer att hållas enbart i Shanghai. Kina kommer också att få nästa års turnering.
Under året har flertalet ligor påverkats av COVID-19. LPL och LCK tvingades till uppehåll för att sedan fortsätta online medan LEC och LCS flyttades online när det stod klart att det inte gick att ha spelarna i studion. Årets näst största internationella turnering, Mid-Season Invitational, blev också den inställd då Riot Games inte kunde hitta en snabb lösning för att genomföra turneringen. Många har varit oroliga över att årets viktigaste turnering, Worlds, också skulle gå samma öde till mötes men nu meddelar Riot Games att turneringen blir av.

Worlds 2020 kommer att arrangeras i Kina som planerat men det är bara Shanghai som kommer att agera värdstad. Turneringen pågår mellan 25 september och 31 oktober, tidigare år har finalen gått av stapeln i november. Spelutvecklaren meddelade också att planerna för nästa års turnering som skulle arrangerats i USA nu har ändrats. Istället för att arrangeras i Nordamerika kommer även Worlds 2021 att hållas i Kina, medan Nordamerika får chansen året efter.

Största delen av turneringen kommer att spelas utan någon publik på plats. Riot säger dock att de fortfarande håller öppet för att kunna ha viss publik under finalen som ska spelas på Pudong Soccer Stadium. Man säger också att fokus kommer att ligga på den digitala tittarupplevelsen, men någon förklaring till vad det innebär ger de inte. Att Kina får arrangera Worlds två år i rad innebär att landet får göra det för tredje gången 2021. Både Europa och USA har arrangerat turneringen tre gånger var, medan Korea stått värd för turneringen två gånger.


Artikelbild: Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..