×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Rogue vidare till semifinal — blåsta på svenskfesten i Malmö

1
I lördags kvalificerade sig Rekkles för LEC-final efter att ha slagit G2 Esports i en bäst-av-fem serie för första gången på över två år. I söndags fick Larssen och Finn chansen att ta sig till semifinal där de isåfall skulle ställas mot G2 och den chansen tog svenskarna.
LEC-svenskarna fortsätter att leverera och söndagens match mellan MAD Lions och Rogue var inget undantag. Efter att ha blivit svepta av Fnatic i den första slutspelsomgången var Rogue ute efter revansch. Grundserievinnarna verkade ha lärt sig att flexibilitet är ett måste på den högsta nivån i Europa och visade upp ett, för dem, helt nytt sätt att spela. Kacper "Inspired" Słoma sattes på carry-junglers vilket fungerade näst intill perfekt när han manövrerade Evelynn, Hecarim och Graves i vad som blev en komfortabel 3-0 seger.

Vinsten innebär att Rogue nu är klara för gruppspelet i Worlds medan MAD Lions tvingas till spel i Play-in. Dessutom får Emil "Larssen" Larsson, Finn "Finn" Wiestål och deras lagkamrater chansen att ta sig till final i LEC när de ställs mot G2 Esports på lördag. Kommande helgs LEC-avgörande hade kunnat bli en riktig svenskfest då semifinalen och finalen skulle ha avgjorts i Malmö, vilket inneburit att hemmapubliken fått se inte mindre än tre svenskar spela och eventuellt göra upp om titeln i en final. På grund av COVID-19 blir det dock inte så och istället avgörs finalspelet från respektive lags kontor, precis som i våras. Semifinalen mellan Rogue och G2 Esports spelas på lördag klockan 17:00.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..