×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Riot ställer in Mid-Season Invitational — LEC får fler platser i Worlds

1
Idag meddelade Riot Games att de ställer in årets Mid-Season Invitational på grund av den pågående covid-19 pandemin. Samtidigt offentliggjorde speltillverkaren också att de ger både LEC och LPL en plats extra till årets Worlds.
Riot Games har in i det längsta försökt få till årets Mid-Season Invitational. Man sköt först upp offentliggörandet av spelplatsen, sedan flyttade man turneringen till Juli och tidigarelade de olika regionala ligorna i världen. Nu kommer dock beskedet att man ställer in turneringen. Speltillverkarens esportansvarige, John Needham, skriver i ett uttalande att turneringen inte längre kommer att hållas. Anledningen är den pågående covid-19 pandemin i världen, något som gör att man inte kan garantera alla inblandades säkerhet och hälsa.

—Vi tror att det här beslutet var nödvändigt för att kunna garantera både hälsa och säkerhet för spelare, lag, partners, media, fans och de som arbetar med evenemanget, skriver Needham.

Då MSI nu ställs in planerar Riot Games att göra förändringar i seeding-systemet inför årets Worlds. LPL och LEC som är rankade etta respektive tvåa baserat på resultaten i de tidigare internationella turneringarna kommer nu att båda få skicka fyra lag till turneringen, medan LCK och LCS precis som tidigare får skicka tre var. Mer information om årets Worlds kommer att publicerar närmare turneringen enligt Riot Games.Artikelbild: Riot Games
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..