×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Enligt uppgifter är Doublelift klar för en återkomst i TSM

1
Efter en tuff säsong med Team Liquid kom uppgifter om att Doublelift skulle vara ute på transfermarknaden. Nu rapporterar ESPN att 26-åringen ska vara klar för en återkomst i Team SoloMid.
Förra veckan rapporterade journalisten Travis Gafford att Team Liquid lagt upp Yiliang Peter "Doublelift" Peng på transfermarknaden. Beskedet kom efter att de regerande mästarna haft en tuff säsong och missat slutspelet. 26-åringen själv berättade också mitt under säsongen att motivationen till att spela inte funnits där under säsongsinledningen vilket rörde upp en hel del känslor hos fansen.

Nu rapporterar ESPN att Doublelift enligt uppgifter är klar för en återkomst i hans tidigare lag, TSM. Om bytet blir av kommer AD-Carryn att återförenas med sina tidigare lagkamrater, Søren "Bjergsen" Bjerg och Vincent "Biofrost" Wang. För TSM:s nuvarande AD-Carry Kasper "Kobbe" Kobberup, som anslöt till TSM så sent som för fyra månader sedan, är framtiden oviss.



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..