×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Doublelift kan vara på väg bort från Team Liquid

1
Efter två och ett halvt år och fyra raka ligatitlar med Team Liquid kan Yiliang "Doublelift" Peng vara på väg bort. Lagets säsong var tuff och slutade med ett stort misslyckande när man missade slutspelet. Nu uppges AD-Carryn vara uppe på transfermarknaden.
Det har stormat en hel del kring de regerande mästarna Team Liquid under vårens säsong. Först hade deras nya junglespelare Mads "Broxah" Brock-Pedersen problem med sitt visum vilket tvingade Liquid till att spela med en inhoppare. När vinsterna sedan lyste med sin frånvaro gick storstjärnan Yiliang Peter "Doublelift" Peng ut och pratade om sina motivationsproblem. Det ledde i sin tur till att stjärnan bänkades och rookien Tactical fick förtroendet på AD-Carry positionen.

Det höll dock bara i tre matcher innan Doublelift återigen var tillbaka i uppställningen. Trots en bra avslutning på säsongen missade dock Team Liquid slutspelet och många experter har diskuterat var problemen egentligen legat. Nu verkar det som att Team Liquid bestämt sig för att släppa sin stora stjärna, trots att han har sex månader kvar på kontraktet. Enligt den ansedde journalisten Travis Gafford, som också är god vän med Doublelift, har Team Liquid lagt upp Doublelifts kontrakt på transfermarknaden.

Det mesta talar alltså för att Doublelift lämnar redan inför sommarens säsong. Team Liquid kan dock inte förvänta sig några enorma summor för sin stjärna. Med tanke på att kontraktet går ut om sex månader lär det inte vara många organisationer som är villiga att betala för 26-åringen, som de skulle kunna värva gratis efter sommaren.


Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..