×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Kobbe lämnar Splyce för spel i Nordamerika — klar för Team SoloMid

1
Att många Europeiska spelare lämnar Europa för att prova lyckan i den Nordamerikanska ligan LCS är vid det här laget ingen ovanlighet. Det senaste tillskottet i den skaran blir nu Kasper "Kobbe" Kobberup som skrivit på för Team SoloMid.
Under söndagskvällen offentliggjorde det Nordamerikanska laget TSM att de skrivit kontrakt med Splyce danska AD-Carry, Kasper "Kobbe" Kobberup. 23-åringen blir nu den sjätte danska spelaren att representera Team SoloMid och den senaste i en lång rad av Européer att flytta till USA för spel i LCS.

På sin Twitter skriver Kobbe att han förväntansfull och glad över chansen och att få påbörja ett nytt äventyr. Han avslutar med att skriva att han tror väldigt mycket på den nya laguppställningen och att han är ivrig på att få börja spela för sitt nya lag.

I och med att dansken nu skrivit på så har TSM färdigställt sin laguppställning inför nästa års säsong i LCS. Med endast toplanespelaren, Sergen "Broken Blade" Çelik, och långvariga midlanern, Søren "Bjergsen" Bjerg, kvar i laget från årets säsong satsar de nu nytt för att åter ge dominanta Team Liquid en match om titeln.

TSM

Sergen "Broken Blade" Çelik
Joshua "Dardoch" Harnett
Søren "Bjergsen" Bjerg
Kasper "Kobbe" Kobberup
Vincent "Biofrost" Wang



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..