×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

G2 Esports slår MAD Lions — möter Fnatic i finalen

1
Det blev en revansch för G2 Esports efter förlusten mot MAD Lions i den inledande omgången av slutspelet. När lagen ställdes mot varandra i semifinalen under lördagseftermiddagen var de regerande mästarna det klart starkaste laget och vann tillslut med 3-1 i matcher.
Senaste gången G2 Esports ställdes mot MAD Lions var i LEC-slutspelets första omgång. Då bjöds tittarna på en riktig rysare som gick till fem matcher. Där lyckades laget med fyra rookies slå de regerande mästarna som tvingades ner i lower bracket för att kämpa för sin överlevnad i slutspelet. Det var därför höga förväntningar på lördagens semifinal där de båda lagen återigen ställdes mot varandra.

Den här gången var det dock ett G2 Esports som steppat upp sitt spel och även om det inte var så bra som fansen blivit vana vid så var det väldigt nära den nivån. I de första två matcherna spelade de regerande mästarna nästintill perfekt. Speciellt Rasmus "Caps" Winther hade en fin första match där han fick spela Vayne, de som såg honom i Fnatic kanske minns när han spelade Vayne mid där, och kom upp i hela 14 elimineringar.

De flesta trodde nog där och då att det skulle bli en enkel 3-0 seger för G2, men MAD skakade liv i matchserien i den tredje matchen. Slutet av semifinalen präglades av långa pauser och ett tag undrade nog många om det verkligen skulle bli något spel igen. Det blev det dock och i den fjärde matchen var det G2 som kunde säkra segern och finalplatsen.

För MAD Lions väntar nu semester fram till sommarens säsong men med tanke på att det här var den första LEC-säsongen för fyra av spelarna så går det nog att räkna med att de är tillbaka och slåss om framskjutna placeringar även till sommaren. I finalen ställs G2 mot sina klassiska rivaler i Fnatic.



Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..