×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Doublelift hamnar med hela Team Liquid i solo queue — förlorar ändå

1
Det har gått tungt för Team Liquid under vårsäsongen av LCS men frågan är om inte torsdagens äventyr i solo queue var deras tuffaste nederlag hittills. Spelarna hamnade nämligen med varandra när de spelade solo queue och trots att det borde vara en enorm fördel att spela tillsammans med sitt proffslag så slutade matchen med en förlust för TL.
Med undantag för den mörka tiden när det endast var Flex queue som existerade så har man tvingats till att spela ensam eller med en kompis för att ta sig uppåt i League of Legends rankingsystem. För de flesta spelarna så är det stor varians på vilka man spelar med eller mot men på den absoluta toppen där det bara befinner sig ett fåtal dyker ofta samma namn upp i matcherna. Det har därför funnits en chans, om än liten, att ett proffslag skulle kunna hamna i samma lag. På den koreanska servern har det hänt åtminstone en gång att hela T1 placerats i samma lag, något som slutade i en enorm kross av motståndarna.

Nu har det också hänt på den Nordamerikanska servern, där var dock resultatet inte riktigt detsamma som för T1. Yiliang Peter "Doublelift" Peng hamnade i samma lag som resten av hans lagkamrater i Team Liquid, något som förvånade 26-åringen ordentligt. På streamen hördes stjärnan skämtsamt säga att de är rejält körda om de förlorar matchen. Något enkelt motstånd fick de dock inte då de ställdes mot bland annat tidigare Team Liquid-spelaren Eugene "Pobelter" Park och Cloud9:s academy botlane.

För de regerande mästarna började matchen på sämsta möjliga sätt när flera av spelarna föll efter tidiga ganks från motståndarnas jungler. Trots ett ordentligt underläge lyckades Team Liquid få till en hyfsad teamfight vid Baron Nashor där de lyckades eliminera flera motståndare. Det räckte dock inte för att säkra Baron Nashor då motståndarlaget var steget före. Med den kunde de sedan också avsluta matchen. Att ha vunnit mot hela Team Liquid i solo queue är inget motståndarna lär glömma, Liquidspelarna verkade dock ta det hela med ro. På Doublelifts stream hördes de skämta om att den här matchen snart skulle ligga på YouTube med titeln "Is Team Liquid doomed?".

För den som vill se hela matchen ligger videon uppe på Doublelifts Twitchkanal, matchen börjar 1 timme och 20 minuter in i klippet. Att förlora i solo queue verkade dock inte vara den bästa uppladdningen trots att det inte såg ut att ta så hårt på Team Liquid. Laget förlorade nämligen nattens match mot Evil Geniuses och de regerande mästarna måste nu vinna de återstående tre matcherna för att ens ha chansen att ta sig till slutspel. Nästa match spelar de klockan 20:00 ikväll mot Golden Guardians.Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..