×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

Doublelift bänkas — Tactical får fortsatt förtroende

1
Igår gick Team Liquid ut med att Edward "Tactical" Ra får chansen som startande ADC kommande matchvecka medan Yiliang Peter "Doublelift" Peng får sitta på bänken. I en tweet skriver Doublelift att han att bänkas på grund av motivationsproblem.
Förra veckan fick Edward "Tactical" Ra chansen för Team Liquids LCS lag när Yiliang Peter "Doublelift" Peng var sjuk. Tactical tackade för chansen genom att spela strålande mot TSM och 100 Thieves , han avslutade veckan med en KDA på 8/0/6. Nu är det alltså klart att Tactical får fortsatt förtroende av Team Liquids coachningsteam. Det betyder att veteranen Doublelift får sitta vid sidan om och hålla bänken varm. I en tweet av Doublelift säger han att orsaken till varför han blivit bänkad är för att han har haft motivationsproblem.

– Jag har blivit bänkad för att jag inte haft någon motivation förrän nyligen. Att vara sjuk och inte kunna tävla gav mig min passion tillbaka, men den kom för sent. Jag är ledsen för mina lagkamraters skull och kommer nu jobba på att vinna tillbaka deras tillit, skriver Doublelift på Twitter.

I och med att Tactical flyttas upp från Team Liquids akademilag värvar de in Richard Samuel "Rikara" Oh som startande ADC för sitt akademilag.

Team Liquids ena VD, Steve Arhancet, tar även han till Twitter för att förklara situationen. Han säger att Tactical kommer att starta som ADC i helgen och att de kommer att utvärdera vem som ska få spela vecka för vecka. När Arhancet blir tillfrågad om bänkningen har med att Doublelift fortfarande återhämtar sig från sjukdom att göra svarar han att Doublelift mår bättre och att det inte har med någon sjukdom att göra.

Team Liquids nästa match spelas natten till söndag klockan 01.00 denna vecka mot Counter Logic Gaming.


Artikelbild: Tina Jo/Riot Games.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..