×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

MagiFelix får sällskap av ny svensk i Fnatic Rising

1
Fnatic Rising har fått in ytterligare en svensk i laget. Supportspelaren Love "Bravado" Rapp, senast i Schalkes akademilag, är nu klar för den brittiska organisationen. Han blir därmed lagets andra svensk när han går in i startuppställningen där Felix "MagiFelix" Boström redan återfinns.
När Fnatic igår presenterade akademilaget Fnatic Risings uppställning inför årets säsong blev det klart att Felix "MagiFelix" Boström skulle få sällskap av en landsman. Den brittiska organisationen hade nämligen gjort klart med svenska supportspelaren Love "Bravado" Rapp. 18-åringen som är välkänd för sina färdigheter med hjälten Taric kommer direkt från Tyskland och ett annat akademilag, Schalke 04 Evolution, där han tillbringat det senaste året.

Under året i Schalke 04 Evolution noterades Bravado för en titel när Schalke vann säsong tre av Summoner's Inn League, utöver det har laget prenumererat på topplaceringar i ESL Meisterschaft, som är den tyska regionala ligan, dock utan att vinna. När svensken nu kommer till Fnatic Rising anländer han till ett lag med höga förväntningar på sig. Akademilaget har nämligen vunnit UK League Championship och Forge of Champions under både vår och sommar 2019. Utöver det har man också placerat sig topp 4 i European Masters två gånger i rad.

Svensken skriver själv på Twitter att han är övertygad om att han och laget kommer att nå långt tillsammans. I Fnatic Rising kommer han att coachas av Nicholas "NicoThePico" Korsgård som därmed återvänder till organisationen efter tre års frånvaro. Norrmannen har, enligt honom själv, länge velat bygga ett lag runt Bravado men av olika anledningar har det tidigare inte varit möjligt.

—Bravado är en ung svensk supportspelare som jag har haft ögonen på under ett par år. Jag har länge varit intresserad av att bygga runt honom men på grund av restriktioner i de regionala ligorna har det inte varit möjligt. Några kanske känner igen honom som den bästa Taric-spelaren eller den förste spelaren att nå Master under årets säsong. I mina ägon är han en av de starkaste och mest framträdande supportspelarna i Europa och jag har stor tilltro till hans förmågor, säger NicoThePico till Fnatic





Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..