×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Clutch Gaming och Unicorns of Love vidare efter tiebreakers

1
Det blev en spännande avslutning på gruppspelet i grupp A. Efter att samtliga lag slagit varandra krävdes tiebreakers för att skilja dem åt. Där kunde Unicorns of Love och Clutch Gaming säkra platser i utslagsmatcherna som spelas nästa vecka.
Inför dagens matcher i grupp A var ställningen i gruppen helt jämn. Samtliga lag hade under onsdagen slagit varandra och dagens matcher skulle därför bli högst avgörande. Det började dock på exakt samma sätt som under den första dagen. Första matchen mellan Clutch Gaming och Unicorns of Love.CIS slutade med en ny skrällseger för enhörningarna.

Inte blev det sedan bättre av att Mammoth kom in och slog Unicorns of Love i nästa match. Redan då kändes det som att cirkeln var sluten och att lagen skulle slå varandra ytterligare en gång. När Clutch Gaming sedan kom ut starkt mot Mammoth och såg till att säkra segern tidigt blev det klart att det skulle bli tiebreakers.

Eftersom Clutch Gaming hade vunnit sina matcher snabbare än de båda andra lagen slapp de spela i den första matchen och var alltså klara som antingen gruppetta eller tvåa. Mammoth, som slagit Unicorns of Love i de båda gruppspelsmatcherna, kunde inte återupprepa den bedriften. Det ryska laget kom istället ut och dominerade fullkomligt och slog därmed ut Mammoth. I matchen om förstaplatsen var det också omvända roller från gruppspelet. Clutch Gaming hade förlorat båda matcherna mot Unicorns men kunde i tiebreaker-matchen enkelt besegra dem efter storspel av Seung-hoon "Huni" Heo.

Resultaten från dagens matcher innebär alltså att Clutch Gaming är klara som gruppettor och kommer att få spela sin utslagsmatch mot ett andraseedat lag från en annan grupp. För Unicorns of Love gäller det omvända och man riskerar alltså att ställas mot suveräna Damwon Gaming som mest troligt kommer att ta förstaplatsen i sin grupp. Utslagsmatcherna spelas på måndag och tisdag med starttider 13:00 och 18:00.Artikelbild: Riot Games

2020-03-20 13:36
Gaminglurar har ofta blivit kritiserade för dålig ljudkvalité. Mycket av detta beror på att de måste få in både ljud i själva lurarna samt en mikrofon till ett bra pris. Med åren blir gaminglurar bättre och bättre, men framförallt får de mer RGB. Men om man ska jämföra med några lurar med riktig kvalité då? Tillsammans med Panasonic har vi på Fragbite fått chansen att testa detta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..