×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Hafu: "There’s a reason why people can consistently do really well"

1
En av världens högst rankade Teamfight Tactics-spelare, Rumay "Hafu" Wang, menar att det inte är RNG som är orsaken till att man är dålig på spelet. Enligt henne handlar det snarare om ens mentala inställning.
Under en livesändning fick en av världens toppande Teamfight Tactics-spelare Rumay "Hafu" Wang en fråga från en tittare kring RNG. För den som inte vet vad RNG är så är det den slumpmässiga faktorn i exempelvis ett spel. Tittaren undrade hur hon klarar av att spela med RNG och om det är mycket av den varan i League of Legends senaste spelläge.

There’s an element of RNG, but there’s a reason why people can consistently do really well. You’re gonna have unfortunate rolls sometimes but your opponents are also going to have unfortunate rolls. It’s just a very toxic mentality to always think about all these elements that you can’t control, förklarar Hafu under sändningens gång.

Enligt Hafu är det inte RNG som gör att man inte lyckas i Teamfight Tactics, utan ens mentala inställning till spelet. Hon menar att man det skadar mer än det hjälper när man tänker på saker man inte kan kontrollera. Hon har tidigare spelat både Hearthstone och poker på hög nivå och drar paralleller till den senare nämnda. I poker kan man också påverkas av RNG under inviduella rundor, men i det stora hela handlar det om vilken spelare som kan arbeta runt oturen.

Riot Games har även dem besvarat en liknande fråga kring den slumpmässiga faktorn i Teamfight Tactics. De har gjort klart för fansen att de inte kommer att ta bort denna faktor helt och hållet, däremot kommer de att mindska den en aning i kommande uppdateringar.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..