×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Rekkles om att bära den svenska flaggan: "Jag försökte bära den med stolthet"

2
Martin "Rekkles" Larsson hjälpte Fnatic till vinst under LCS-finalerna i Köpenhamn, Danmark, förra veckan. Han erhöll MVP-titeln men vänder sig nu till fansen i en intervju med Riot Games.
I en intervju med Riot Games efter att Fnatic vunnit den senaste LCS-säsongen berättar Martin "Rekkles" Larsson om stoltheten. Den svenska ADC-spelaren förklarar att han haft sömnproblem som följd av stress, men att allt föll på plats efter vinsten i Danmark. Han understryker dock att det inte är hans favoritvinst genom tiderna, utan att han fortfarande håller vinsten i Stockholm 2015 varmt om hjärtat.

Larsson förklarar att han inte ville stjäla rampljuset från sina danska lagkamrater, vilket var orsaken till att han valde att inte bära den svenska flaggan i Köpenhamn. Han menar att han får tillräckligt med tid i rampljuset som det är och att han ville låta sina vänner få ta del av det hela, speciellt när de var på hemmaplan. Efter Fnatics match kom ett svenskt fan och gav Larsson en svensk flagga och han tänkte då över hur många svenska fans som tagit sig till Royal Arena för att se honom spela. Inte bara för att hedra sitt hemland, utan för att hedra killen som gav honom flaggan, valde han att bära den med stolthet.

Svensken berättade om den vinstlösa tiden
lolesports.com


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..