×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

Fnatic vinner vårens LCS-finaler över G2 Esports

2
Vårens LCS-split har lidit mot sitt slut och Fnatic visade sig starkast under finalerna i danska Köpenhamn under gårdagen. Svenska Martin "Rekkles" Larsson stod för dubbla pentas under finalens gång.
Efter tre spelade matcher stod Fnatic som segrare av vårens europeiska LCS-upplaga över rivalerna i G2 Esports, detta mycket tack vare Martin "Rekkles" Larsson som stod för enastående spel. Den svenska spelaren fick två pentas, en under första matchen som Tristana och den andra under andra som Sivir. Under den tredje matchen vågade inte G2 närma sig den legendariska spelaren, då han gång på gång visade på stordåd.

Detta var Fnatic första LCS-vinst sedan 2015 och laget gjorde sina större spelarförändringar. Med två spelare på hemmaplan, Mads "Broxah" Brock-Pedersen och Rasmus "Caps" Winther, var finalen menad att bli legendarisk. Även om G2 hade vunnit hade det blivit en vinst till historien, men Fnatic lyckades avsluta Luka "Perkz" Perković och hans lagkamraters vinstsvit vilket berövade dem på den femte raka LCS-vinsten.



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..