×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Riot Games offentliggör nytt skin till Illaoi

1
Pizza Sivir och Gun Godess Miss Fortune var uppenbarligen inte maffiga nog för League of Legends-skaparna Riot Games. Nu avslöjar de nämligen alla detaljer kring ytterligare ett skin; Resistance Illaoi.
Riot Games fortsätter att släppa nya skins till League of Legends. Nyligen offentliggjorde utvecklaren Pizza Sivir och Gun Godess Miss Fortune, och nu har det blivit dags för ytterligare ett släpp; Resistance Illaoi. Skinnet är resultatet av communityts röster där Riot lät sina spelare välja mellan tre olika skins till den tentakelbärande championen, vilket resulterade i att de lyssnade och nu kommer att implementera det i spelet.

Som att inte själva skinnet var nog ger League of Legends-skaparna även spelarna möjlighet att välja mellan olika färger, så kallade "Chromas", för att öka valmöjligheterna ytterligare. I dagens offentliggörande valde Riot även att släppa en kort videosnutt som gestaltar det sprillans nya skinnet.


Riot avslöjade och gav ut detaljerna om skinnet under torsdagskvällen
Riot Games


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..