×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Gun Goddess Miss Fortune, Ahri rework och nya runor i nästa veckas patch

1
Sivir levererar pizza och Miss Fortune blir en gudinna i League of Legends kommande patch. Utöver nya skins får både Ahri och LeBlanc reworks samt att ljud- och systemfiler förändras.
League of Legends patch 8.6 är på ingång och den är full av förändringar och nyheter. Då detta kommer att vara en av de största uppdateringarna i år kommer den ta tid att ladda ner. Dess storlek beror inte bara på vanlig content, utan även ljud- och systemfils förändringar. Nyheterna är tagna direkt från den nuvarande PBE-cykeln, vilket innebär att de kan förändras tills det att Riot går live på den allmänna servern.

Champions

Reworks
Ahri och LeBlanc kommer båda att få reworks i den kommande patchen, den senare kan dock bli framflyttad till nästa uppdatering. När vi tar en närmare titt på Ahris förändringar ser vi att hennes "charm" fått en ny effekt som gör att motståndare som blir träffade av den tar 20 procent mer skada av Ahris abilities under fem sekunder. "Fox-Fire" förändras på flera sätt, bland annat genom en ökad cooldown från 9-5 till 10-8 samt att denna cooldown kommer att starta redan när den kastas. LeBlanc förändras även hon på flera vis, bland annat genom en ökad cooldown från 54-30 till 80-30 på "Mimic". "Distortion" kommer att kosta ytterligare 10 mana och damage- samt AP-scaling kommer att vara betydligt högre.

Buffar
Kayn kommer att samla själar betydligt snabbare innan 10 minuter gått och saktare efter 10 minuter. Bonus AD-scaling ökar på "Blade's Reach" från 120 till 130 procent och på "Umbral Trespass" från 165 till 175 procent. Lee Sin kommer att få energi från sin passiv mycket snabbare och Miss Fortunes AD per level höjs till två. Riot har fixat ett flertal buggar på Quinns "behind Enemy Lines", något som även gjort på hela Rengars kit. Flera andra champs har blivit buffade, vilket du kan läsa mer om i länken nederst på denna sida. Inga champs har blivit nerfade.

Skins

Gun Goddess Miss Fortune - 2775 RP

Pizza Delivery Sivir - 1350 RP

Birdio - 975 RP

Hextech Alistar - Hextech crafting

Runor

Det kommer två nya runor till League of Legends, Conqueror och Chrysalis, där den förstnämnda är en "Precision Keystone"-runa och den andra är en "Resolve"-runa. Conqueror kommer att ge dig 10-50 AD baserat på level efter fyra sekunders combat. Den andra runan gör att du börjar en match med 60 mer i hälsa. Närmare detaljer kring dessa och förändringarna bland de tidigare runorna går att läsa i länken längst ner.

Läs mer om alla förändringar här
dotesports.com


Artikelbilder: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..