×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Mages i fokus med ny League of Legends Patch 8.4

1
Riot krämar på rejält inför kommande League of Legends-patch och sätter framför allt mage-spelarna i fokus med både förändringar av items, nytillskott och en minst sagt klassisk återkomst.
"Mer mana åt folket!" Så låter det åtminstone i princip från Riots håll när man nu släppt all information om kommande patch. Förutom att justera ett par champion och deras skada samnt andra stats har man valt att lägga en hel del krut på Ability Power-baserade champions.

Till exempel får nu Ludens Echo hela 500 extra mana och en tioprocentig Cooldown-reducering, dock på bekostnad av ett par andra stats. Även Archangel's Staff får en rejäl manahöjning och minskad Cooldown. Det sker även en hel del förändring på Magic Penetration-fronten när Liandry's Torment förändras en aning. Där läggs istället den extra staten på Morellonomicon som har fått sin mana borttagen.

Nya items och en riktig klassiker är tillbaka
I samband med att bland annat Morellonomicons förändring byggs den numera istället av nya "Oblivion Orb" vilket gör det till ett i princip helt nytt item. För den som har en hel del guld i påsen köper kan man även snart kunna köpa sprillans nya "Spellbinder" som ger en 100 Ability Power och 10% Movement Speed med mera.

För den som vill ha en liten nostalgitripp meddelar Riot även att klassikern Twin Shadows är tillbaka. Föremålet togs ur spelet under hösten 2015 och ersattes inför säsong 6 - i och med de nya supportitem-uppdateringarna - med Frost Queen's Claim. Men nu så, "the ghosts are back"!

Samtliga förändringar presenteras i patchnotisen för 8.4
Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..