×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Snart kan du enkelt spela CS överallt — Valve släpper bärbar PC/konsol

1
I går presenterade Valve sin nya bärbara PC/konsol som fått namnet Steam Deck.
Under gårdagen presenterade Valve sin nya handhållna konsol Steam Deck. Konsolen liknar i mångt och mycket en Nintendo Switch men med en viktig skillnad — du kan använda den precis som en vanlig dator och därmed spela i princip alla PC-spel som finns, förutsatt att de inte är för krävande.

— Det är en PC, du kan installera vad du vill och koppla tangentbord och mus till den, säger Erik Peterson från Valve i en video på Youtube.

Det kommer också att vara möjligt att koppla upp Steam Decken till större skärmar, vilket gör att man kommer att kunna använda den i princip som en vanlig dator. Operativsystemet Steam OS ska också gå att ersätta med ett annat operativsystem för den som föredrar det.

Steam Deck kommer att levereras i december i år men går att förhandsbeställa från och med klockan 19:00 i dag. Konsolen kommer i tre varianter och kommer i sin billigaste form kosta omkring 4300 kr.

Är du taggad på Steam Deck?

85 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..