×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Snart kan du enkelt spela CS överallt — Valve släpper bärbar PC/konsol

1
I går presenterade Valve sin nya bärbara PC/konsol som fått namnet Steam Deck.
Under gårdagen presenterade Valve sin nya handhållna konsol Steam Deck. Konsolen liknar i mångt och mycket en Nintendo Switch men med en viktig skillnad — du kan använda den precis som en vanlig dator och därmed spela i princip alla PC-spel som finns, förutsatt att de inte är för krävande.

— Det är en PC, du kan installera vad du vill och koppla tangentbord och mus till den, säger Erik Peterson från Valve i en video på Youtube.

Det kommer också att vara möjligt att koppla upp Steam Decken till större skärmar, vilket gör att man kommer att kunna använda den i princip som en vanlig dator. Operativsystemet Steam OS ska också gå att ersätta med ett annat operativsystem för den som föredrar det.

Steam Deck kommer att levereras i december i år men går att förhandsbeställa från och med klockan 19:00 i dag. Konsolen kommer i tre varianter och kommer i sin billigaste form kosta omkring 4300 kr.

Är du taggad på Steam Deck?

83 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..