×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Har du sämst skärm på Fragbite? — Vinn en ny 240hz-skärm från Samsung

1
Är du trött på att bara ha 60hz på skärmen när du spelar? Är din gamla CRT för tung? Har du råkat slå ett hål mitt där siktet ska vara? Då har du tur! Om du har sämst skärm på Fragbite kan du nu vinna en sprillans ny 240hz-skärm från Samsung.
Tävlingen är avslutad och vinnaren har blivit kontaktad

För ett lite tag sen testade vi på Fragbite om man faktiskt kan se skillnad mellan 60, 120 och 240hz. Resultaten var precis som skillnaderna solklara. 240hz är enkelt att skilja från de andra. Det finns dock folk som fortfarande spelar på skärmar som endast har 60hz. Det finns också vissa som helt enkelt har en trasig skärm.

Artikeln presenteras i samarbete med Samsung


Nu kommer Fragbite, tillsammans med Samsung, till undsättning. Du kan nu vinna just den skärmen vi testade 240hz på. Hur ska du vinna frågar du då? Du måste har sämst skärm på Fragbite. Såhär tävlar du:

1. Ta en bild på din nuvarande datorskärm och något typ av bevis på att det är en ny bild (till exempel en handskriven lapp eller en härlig grimasch)

2. Ladda upp bilden på Twitter eller Instagram med hashtagen #FragbiteSamsung samt tagga Fragbite (fragbitese på Twitter och Fragbite på instagram) och Samsung (SamsungSverige på Instagram och Twitter).
(Laddas bilden upp på Instagram måste det vara i ett vanligt inlägg och inte i en story)Tävlingen är avslutad och vinnaren har blivit kontaktad

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..