×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Missa inte Xtrfys otroliga Black Friday deals

1
Dagen många har väntat på är här, Black Friday. En readag utan dess like och några som har slagit på stort är Xtrfy. Alla typer av produkter går att hitta till väldigt bra priser.
Det är äntligen dags för Black Friday en av de största readagarna i världen. Ett företag som valt att slå på stort är svenska Xtrfy. I deras deals går det att hitta allt från möss till tangentbord till headset, allt till bra pris.

Artikeln presenteras i samarbete med Xtrfy

Deals

Xtrfy M3


En mus som självaste Emil "HeatoN" Christenssen har designat. Denna specialdesignade mus har en unik och bekväm form som är väl anpassad för esportare.

Webhallen
MediaMarkt
Dustin
Inet
MaxGaming

Xtrfy H1


Ett riktigt bra headset som nu finns till ett riktigt bra pris. Detta headset har dessutom Fragbite tidigare recenserat.

MaxGaming
Xtrfys Webshop

Xtrfy M1 NiP


NiP-upplagan av M1-musen. En mus som ursprungligen är designad av spelare i just Ninjas in Pyjamas går att hitta för 39 euro på Xtrfys hemsida.

Xtrfys Webshop

Xtrfy XG1-R LED UK


Xtrfys originaltangentbord reas ut riktigt billigt på Xtrfys egna hemsida. För en som vill ha ett Xtrfy-tangentbord med Cherry-switchar och inte bryr sig om att det är UK-layout.

Xtrfys Webshop

Xtrfy XTP1 Copenhagen Wolves


Xtrfys snabba och högkvalitativa musmatta i storlek Large, med ett snyggt tryck designat i samarbete med den tidigare danska e-sportsorganisation Copenhagen Wolves. Finns tillgängligt på Xtrfys hemsida för ynka 5 euro.

Xtrfys Webshop

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..