×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Xtrfy med stor giveaway under Dreamhack — välj vad du vill från sortimentet

4
Det är återigen dags för Dreamhack Winter i Jönköping. För att fira detta har Xtrfy dragit igång en tävling där du kan vinna precis vad du vill från deras sortiment. Denna giveaway är endast igång under Dreamhack så skynda på.
Behöver du ett nytt tangentbord, har din mus börjat strula eller klagar alltid dina polare på din dåliga mikrofon? Om du har tur kan nu något av dessa problem lösas direkt och helt gratis. Detta är tack vare Xtrfy som nu under Dreamhack-helgen anordnar en stor tävling.

Totalt tre stycken vinnare kommer att utses men vad vinner de egentligen? Jo de som vinner får faktiskt välja själva. Alla vinnare kommer att vinna en produkt var från Xtrfys sortiment. Alla kan vara med och tävla och såhär gör man.

1. Följ Xtrfy på Instagram
2. Svara rätt på frågan: Vilket land kommer Xtrfy ifrån?
3. Motivera varför just DU ska vinna!

Svara på alla frågorna i kommentarsfältet nedan. Tävlingen avslutas söndag, 1 december, klockan 23:59

Artikeln presenteras i samarbete med Xtrfy

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..