×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hårdvara

Logitech lanserar uppdaterad version av MX518

2
Många säger att det finns två klassiska möss för Counter-Strike, Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 och konkurrenten Logitech MX518. Den sistnämnda har nu blivit uppdaterad och lanseras idag under namnet Logitech G MX518 Legendary.
Under mitten av 2000-talet var det två möss som regerade världen, Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 och Logitech MX518. Denna rivalitet fortsatte länge och det finns fortfarande folk som säger att det inte finns någon bättre mus än någon av de två. Logitech har nu valt att ta tillbaka sin klassiska mus. Det är dock inte första gången de gör detta.

Samma form har använts i ett flertal tillfällen tidigare under namnen G400 och G400S. Logitech har denna gången valt att ta tillbaka namnet MX518. Musen har samma design och form men har uppdateringar gällande tekniken, både sensorn och processorn har blivit uppdaterade. Priset för den uppdaterade musen ligger i skrivande stund på 599 kronor och går att hittas på Prisjakt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..