×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

RecensionHörlurar

Recension: Turtle Beach Recon 70 — ett headset för Nintendo Switch

1
Vad händer när en av världens mest prestigefyllda hörlurstillverkare skapar ett headset för Nintendo Switch? Fragbite har svaret! Vi fick chansen att testa Turtle Beach Recon 70 och här är våra tankar kring produkten.
I samband med vårt test av Turtle Beachs in-ear-headset fick vi chansen att testa ett par mer matiga hörlurar, nämligen Recon 70 som är speciellt framtagna för Nintendo Switch. Även om just denna modell är framtagen för Switch så går den att använda på samtliga konsoler liksom mobil och dator.

Vid första anblick ser headsetet ut som ett typiskt Turtle Beach-headset, men när man väl använder det förstår man att det är en budgetvariant. Delar av exteriören känns plastiga och mikrofonen känns mer "flamsig", det vill säga att den inte är lika stabil rent designmässigt, jämfört med andra modeller. Men det går inte att undgå att det är ett bekvämt par hörlurar när man väl använder dem.

Turtle Beach Recon 70 finns i flera färger.
Turtle Beach Recon 70 finns i flera färger.

När det kommer till ljudet så var det helt okej, långt ifrån den bästa kvalitén på marknaden, men det var okej. Ljudet kändes aningen dovt och den som önskar ett bra surroundljud kan glömma det vid ett Recon 70-inköp. Headsetet gör vad det ska, men när man spelar titlar så som Life is Strange där dialog och musik spelar stor roll för upplevelsen så passar sig inte detta headset. Mikrofonen finns det dock inget att klaga på, förutom vad som nämndes ovan. Den är klar och responsiv.

För den som har en stram budget men vill ha ett snyggt headset som gör sitt jobb så rekommenderas Turtle Beach Recon 70. Men för den som vill ha bättre ljudkvalité skulle jag snarare rekommendera exempelvis Xtrfy H2 eller något annat headset som faller under budget-kategorin. För den som är intresserad av headsetet så kostar det från 369 kronor och finns hos flera återförsäljare.

Betyg

4 / 10

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..