×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Counter-Strike: GO

kasi efter BRANDBERGEN SHOOTERS semifinalvinst: "AURA spelade bra"

1
Efter en otroligt jämn semifinal är nu det första laget klart för säsongens final av svenska regionala Fragleague-divisionen. Ska dock sägas, det krävdes mycket och lite till, för BRANDBERGEN SHOOTERS, att säkra finalplatsen.
Den första semifinalen av svenska regionala Fragleague-divisionen är nu avklarad. Möttes gjorde superheta BRANDBERGEN SHOOTERS och AURA, ett AURA som strax innan matchstart fick reda på att deras före detta organisation Granit Gaming, valt att avsluta samarbetet med laget. Oavsett, semifinalen skulle visa sig bli en riktig nagelbitare.

Det var just AURA som skulle inleda matchen bäst. AURA såg ut att lätt kamma hem inledande kartan Nuke, efter en 13-2-ledning i halvtid. BRANDBERGEN SHOOTERS stod dock för årets återhämtning, och vann häpnadsväckande nog Nuke med 16-14. Ett sargat AURA skulle nu försöka vända detta nederlag på den andra kartan Overpass.

På någon vänster lyckades AURA återhämta sig, och vinna den andra kartan Overpass med 16-14. Den sista kartan skulle bli gräddet på mosen. På den sista kartan Vertigo räckte det inte med ordinarie tid för att skilja lagen åt, utan det krävdes övertid. Till slut vann BRANDBERGEN SHOOTERS den sista kartan med siffrorna 22-20, efter fantastiskt spel från Zeak som avslutade kartan med hela 35 frags.

Detta betyder att AURA får spelas bronsmatch, medan BRANDBERGEN SHOOTERS går vidare till semifinal. Detta är vad kasi från vinnarlaget hade att säga:

"Resultatet reflekterar matchen rätt så bra. AURA spelade bra och det var en överlag rolig bo3 att spela. Generellt för hela semifinalen begick vi en hel del misstag, det är mycket individuella saker men även en del strukturella problem. Vi kommer arbeta på det inför finalen. Vad gäller finalen så är vi optimistiska, vi vet ju inte än vilka vi möter men vi har haft en positiv historik mot både Denied och Vintage. Förhoppningsvis blir det en rolig final som vi kan plocka hem."

Nästa helgs semfinal spelas mellan just Team Denied och Vintage. Missa inte den!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..