×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Counter-Strike: GO

kasi: "Skönt att gå obesegrade ut ur gruppspelet "

1
Två matcher har spelats i den svenska regionala divisonen av Fragleague. Dominansen fortsätter från både BRANDBERGEN SHOOTERS och Team Denied, som stod som vinnare i respektive matcher.
i Grupp A av svenska regionala Fragleague-divisonen har det spelats en match i veckan, den mellan Team Denied och diskodribblad. Den första kartan Train slutade i en totalt asfaltering av av diskodribblad. vAlpen storspelade när Team Denied krossade diskodribblad med 16-2 på den första kartan.

Den andra kartan Nuke blev inte fullt lika ensidig som den första, men det var aldrig någon frågan om att Team Denied var det bättre laget. Nuke slutade 16-10 i Team Denied:s favör, och de går med det fortsättningsvis obesegrade i Grupp A.

I den andra matchen i veckan möttes LoaThE och BRANDBERGEN SHOOTERS i Grupp B. Det här skulle bli en klart jämnare tillställning, som kom att avgöras över tre kartor. På den första kartan Train var det aldrig något snack om saken, då BRANDBERGEN SHOOTERS körde över LoaThE med 16-5.

Matchen fortsatte på Vertigo, som skulle bli en helt annan historia. LoaThE visade sig från sin bättre sida, och matchen kunde inte avgöras efter 30 spelade rundor, utan det fick bli övertid som skulle skilja lagen åt. Till slut drog LoaThE, mycket tack vare SKOG1 med sina 42 frags, det längre strået och vann Vertigo med 25-23.

Matchen kom att avgöras på Overpass. kasi var Overpass starkast lysande stjärna och kunde hjälpa sitt BRANDBERGEN SHOOTERS att vinna kartan med 16-13 och därmed är BRANDBERGEN ännu utan förlust i Grupp B och är säkrade för semifinal. Så här hade kasi själv att säga om matchen:

"Det var skönt att gå obesegrad ut ur gruppspelet och säkra plats direkt i semi-finalen. Dom spelade otroligt bra och det var en tuff match, Train var inga konstigheter, en av våra starkare kartor och vi snowballade bara vidare en stark start in i ett bra resultat. Vertigo var betydligt tuffare, tror faktiskt det var vår första official på den. Tycker ändå vi gör det relativt bra med tanke på omständigheterna även om vi torskar den. Overpass spelade vi också bra, blev kanske lite för "close for comfort" men vi tog en time-out mot slutet, snackade ihop oss och lyckades stänga matchen, Aleks tillsammans med vår coach abbelol kom fram till rätt calls och vi vann tillslut."

Imorgon den 9 maj fortsätter svenska regionala Fragleague-divisonen med flertalet med matcher.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..