×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Zmarta Trocadero


Sverige

Pressen ökar på lagen inför vecka tre: ”Räknar med att vi får se mer av Team Inet”

1
Ikväll är det återigen dags att se de 16 svenska PUBG lagen göra upp i Fragleague säsong 6 då vecka tre i den regionala divisionen drar i gång och pressen på lagen ökar.
Det har återigen blivit dags att bänka sig framför Twitchstreamen då de 16 svenska PUBG lagen kommer göra upp under vecka tre. Förra veckan såg vi Crowd Controll imponera och klättra från en fjärdeplats till en förstaplats. Crowd Controll kommer in till veckan med ett löfte om att verkligen försöka knipa sin första chicken dinner för säsongen.

Slussfors Gaming är ett annat lag att se upp för i vecka två. SLSG ligger just nu på en andraplats med bara ett poäng upp till förstaplatsen och har spelat stabilt under de första två veckorna. Även Furafic Fark imponerande under vecka två och klättrade från en åttondeplats till en tredjeplats.

– Efter förra veckans batalj så ser toppen ännu mer competitive ut. Crowd Controll hade en fantastisk förra-vecka, och trots det så är det bara en poäng mellan dem och SLSG (67 mot 66). Tätt inpå ligger Furafic Fark med 63 poäng, och under dem Team Inet som slog sig ikapp på 57 poäng, säger Tenshi och utvecklar:

– För kvällens sändning räknar jag med att vi får se mer av Team Inet som är hungriga efter förra veckans framgång.

Nytt inför vecka tre är att lagen eventuellt fått en nytändning, då Fragbite meddelade att vinnaren av Säsong 6 i Top Division Playoff får ett wildcard till PUBG Continental Series 5 Europe, vilket innebär att om man kommer topp två i den regionala divisionen, så har man alltså en chans att knipa wildcardet i toppdivisionens slutspel.

– Efter gårdagens reveal av PCS5 Wildcard-platsen som står på spel i Top Div slutspel, så ökar pressen markant på de lag som inte ännu tagit sig upp närmre toppen, säger Tenshi


Hela leaderborden och specifik statistik finner du här: Twire.gg

Sändningsstart: 18.45
Titta på: twitch.tv/slop3
Prispott: Läs mer
Format: Läs mer

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..