×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Sverige

Crowd Controll imponerar – klättrar fyra placeringar i toppen

1
Det blev stora förändringar i leaderboarden efter vecka två i den svenska regionala PUBG divisionen av Fragleague säsong 6. Crowd Controll vann veckan och leder nu säsongen, tätt följda av Slussfors Gaming.
Det blev rejäla ändringar i toppen av leaderboarden i den svenska PUBG divisionen när vecka två nu har nått sitt slut. Super Deluxe och teaminet som satt i toppen av leaderboarden fick aldrig i gång sitt spel under vecka två och tappade därmed placeringar. Första chicken dinnern i vecka två gick till Highway Camping efter att ha besegrat Slussfors Gaming i en fyra mot tre i slutcirkeln. Highway Camping förbättrade sitt spel från första veckan och tog totalt 33 poäng under vecka två. Andra matchen vanns av 4Qingz som därmed plockade upp sin första chicken dinner för säsongen och klättrade från en elfteplats upp till en åttondeplats efter en stark vecka, där de likt Highway Camping plockade 33 poäng.

Slussfors Gaming som hade en imponerande vecka ett imponerade även under vecka två. I tredje matchen kammade de komfortabelt hem sin andra chicken dinner för säsongen och hade en stark vecka totalt sett, vilket skickade upp dem på en andraplats. I fjärde matchen var det dags för The Pretty Ones (TPO) att även de ta sin andra chicken dinner för säsongen efter en komfortabel seger mot Furafic Fark i slutcirkeln. Bortsett från sin vinst så hade dock TPO en tuff vecka och tappade några placeringar på leaderboarden.

De stora vinnarna under vecka två var dock Crowd Controll och Furafic Fark. Crowd Controll som dock ännu inte plockat upp sin första vinst, hade flest poäng under vecka två (37 poäng) och sitter nu på förstaplats med 67 poäng, en poängs övertag mot Slussfors Gaming. Furafic Fark som satt på en åttondeplats inför vecka två tog näst mest poäng under veckan (36 poäng) vilket skickade upp dem till en tredjeplats, men även de letar också efter sin första vinst.

Vi frågade Crowd Controll om deras prestation och svårigheterna att avsluta med en chicken dinner trots bra spel.

– Vi planerade att ta en chicken dinner idag för vi har haft svårigheter att avsluta med en vinst. Det är inte vår plan att gå för kills men eftersom cirkeln alltid gick ifrån oss så var vi tvungna att gå för kills i stället. Vi tror att vi kommer att spela mycket bättre om vi bara tar vår första vinst. Vårt mål är att verkligen försöka ta en chicken dinner nästa vecka, berättar RII från Crowd Controll och tillägger:

– Jag vill också bara säga att vi alla spelar från Sverige, det är många som tror att vi spelar från Thailand men så är inte fallet.


Hela leaderborden och specifik statistik finner du här: Twire.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..