×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


PUBG

100 000 SEK

Fragleague

Marskalk och Stronngg kvalar in till Fragleague säsong 2

1
Under söndagen spelades relegation-turneringen för Fragleague säsong 2. Totalt åtta stycken lag tävlade om de två platserna i Top Division, två stycken från Top Divison och sex från division 1. Det blev också två stycken lag från division 1 som tog tog sig vidare, Marskalk och Stronngg.
På den övre sidan av slutspelsträdet såg vi laget som placerade sig högst upp i division 1 grupp A, Marskalk. De ställdes i sitt första möte mot Mangosaft. En match som gick till alla tre kartor. Marskalk klarade dock av att vinna matchen med 2-1. I det andra mötet ställdes de mot h0kusdk, en match som gick betydligt lättare för det svenska laget. Den första kartan, Overpass, blev en väldigt kort historia, 16-2 till Marsalk och dags för karta nummer två, Mirage. Den andra kartan blev lite jämnare, närmare bestämt en runda jämnare. 16-3 på Mirage säkrade Marsalk sin plats i högsta division av Fragleague säsong 2.

På den undre sidan av slutspelsträdet såg vi det andra laget som lyckades kvala sig upp till Top Division, Stronngg. De började sin resa med att slå ut Data, som spelade i Top Division i första säsongen, med 2-0. I matchen för att säkra platsen blev det en mer spännande match. De ställdes mot Gloria Victis. Matchen avgjordes på den sista kartan och matchen gick tillslut till stronngg med 2-1. Båda de två lagen som under första säsongen spelade i Top Division, Data och Benekt, åkte ut i den första omgången.

Glöm inte att titta

Varje söndag på
twitch.tv/fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..