×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


Fragleague

Duttdutt toppar Fragleague trots kartförlust mot Tradigt

1
Under söndagen var det dags för ett toppmöte i Fragleague. Hugo "Huggan" Cortez Lopez och hans Duttdutt försökte säkra en säker plats i toppen när de ställdes mot Tradigt. Matchen blev oerhört jämn och slutade 1-1 efter övertid på första kartan och 16-11 på den andra.
Duttdutt hade under söndagen en chans att cementera sin förstaplats i Fragleague. De gick in i matchen med tio poäng, samma som JMC och Lilmix, trots att de spelat fyra kartor mindre. Hugo "huggan" Cortes Lopez och kompani startade också matchen mot Tradigt starkt och lyckades få en ledning med 14-7 på första kartan, Mirage. Tradigt ville dock inte vara sämre och tog hela åtta rundor på raken och behövde bara vinna en runda för att säkra den första kartan. Duttdutt lyckades ta matchen till övertid men det räckte inte, Tradigt kunde istället vinna kartan efter en övertid med 19-16.

På den andra kartan, Train, fick William "tease" Sid och hans Tradigt starta på den försvarande sidan. Efter många om och lyckades de skrapa ihop nio rundor på sin CT-sida. Det var dock där som lyckan slutade. Duttdutt vann kartans andra pistolrunda och kunde efter lätt stänga matchen. Tradigt fick endast två rundor på sin T-sida och matchen slutade 16-11 i Duttdutts favör.


3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..