×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Fragleague

Ikväll drar Fragleague CS:GO igång — här är högstadivisionen

3
Tio lag kommer att ställas mot varandra i Fragleagues högstadivision för Counter-Strike: Global Offensive. Bland lagen finnes Danny "BERRY" Krügers JMC och Data med bland andra Jim "zneel" Andersson i startfemman.
Med profiler som Fredrik "elo" Annerström, Danny "BERRY" Krüger och Jim "zneel" Andersson äntrar vi nu den första säsongen av Fragleague. Tio nordiska lag kommer att ställas mot varandra i Counter-Strike: Global Offensive i jakt på förstaplatsen i ligans högstadivision. Förstaplatstagarna kommer att säkra hela 50 000 kronor och med tre danska lag har Danmark chansen att bevisa sig även på gräsrotnivå.

Fragleague CS:GO Season 1, Top division
FlowAmbush
JMCLilmix
TradigtDuttdutt
DataLeaguefrag
FrillkammareLyngby Vikings

Den inledande ligamatchen spelas under kvällen och kommer att sändas live via Twitch. Bakom spakarna finnes Viktor "vuggo" Jendeby och Lucas "tenshi" Collard som kommer att rivstarta ligan med att ställa Danmark mot Sverige. Klockan 18:00 tar duon plats i sändningen för att bjuda på den första matchen mellan Ambush och Flow. På torsdag fortsätter sändningen med dubbla matcher för att sedan avsluta veckan med de återstående fyra lagen under söndagskvällen.

Följ sändningen via twitch.tv/fragbite

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..