×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Ny dator (hjälp)

Postat av therealwenko den 12 Februari 2017, 15:39
1 kommentarer · 362 träffar
Hejsan!

Det är nu dags att införskaffa sig en ny dator. Nu är det så att jag är urkass på vad som passar ihop, vad som är prisvärt, etc. Och eftersom jag knappast kan bygga ihop en dator själv så är det nästan ett måste för mig att köpa en redan färdigbyggd dator.

Hittade denna: https://www.inet.se/produkt/1978318/lenovo-ideacentre-y700-i5-16gb-256gb-ssd-gtx-1070#specs och nu är min fråga till er: är detta något att hänga i granen?

Spel jag spelar för tillfället:
Path of exile
Csgo
Conan exiles
Total war spel

Men komme det ut lite nya spel som väcker mitt intresse och nyfikenhet så skulle jag vilja kunna testa dessa.

Om nu det är möjligt att få en bättre/lika bra dator för en mindre slant från Inet, med montering samt OS inkluderat, så hade ju det varit perfekt.

Så om någon erfaren och kunnig inom datorer skulle kunna lappa ihop detta till mig hade det uppskattats rejält. Annars kvarstår min ovanstående fråga; https://www.inet.se/produkt/1978318/lenovo-ideacentre-y700-i5-16gb-256gb-ssd-gtx-1070#specs är denna datorn värd att köpa?
Föregående tråd

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..