×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

ÄGGFRYSNING - HOPP OCH RESULTAT

Postat av williumson den 12 Oktober 2021, 16:20
0 kommentarer · 207 träffar
https://www.elivaclinic.se/aggfrysning Att frysa ner sina ägg är ett sätt att överbrygga klyftan mellan din biologiska tidslinje och dina livsplaner. Med äggfrysning kan du säkerställa att du fortfarande har valet att starta en familj när du är redo och är en pålitlig säkerhetsplan om du längs din väg stöter på fertilitetsproblem. Det ger en kvinna möjlighet att använda sig av "yngre" ägg när hon bestämmer sig för att bli gravid. Detta gör att hon kan undvika den nedsatta fertiliteten och ökade missfalls nivån i samband med ökad ålder.

En komplett äggfrysnings cykel tar cirka två veckor. De flesta kvinnor fortsätter med sina dagliga rutiner, oavsett om det handlar om arbete, träning eller andra aktiviteter.
Det finns ingen gräns för hur länge ägg kan vara nedfrysta, och dess kvaliteten minskar inte över tid. Vi uppmuntrar i första hand till att först försöka bli gravid naturligt och bara använda sina nedfrysta ägg om de inte lyckas. Att frysa dina ägg bör betraktas som en fantastisk "säkerhetsplan".

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..